REVIEW - PHOTOGRAPHER

Khamis, 7 Julai 2011

Kali ni zil nak cerita berkenaan OP Zil.. Dipendekkan cerita, Zil AMAT AMAT BERPUAS HATI SEKALI dengan hasil OP zil.. harga yg murah tetapi hasil yg berkualiti..kena dengan citarasa zil.. Zil memang inginkan gambar seperti ni.. nampak yg zil ni cantik (ceh perasan lebih pulak zil).. bukan tu saja tau, Zil dapat free gambar besar... mcm tak percaya je yang zil dapat free gambar besar.. jom kita tengok hasil OP zil ni...

Masa ni zil tengah tunggu rombongan pihak lelaki..

Masa nak buat aksi ni, sakit pinggang zil.. sampaikan orang2 disekeliling kami yg melihat gelagat kami masa tu pun gelak..

Yg ni lagi la kelakar.. hubby zil tak boleh nak angkat zil.. memang la tak boleh..cara salah.. hihihi.. tp memang best sangat2 masa ni.. .


Yg ni sampai baju OP zil BASAH masa nak ambil gambar ni sebab OP zil tu kena masukkan tangannya ke dalam air semata2 nak ambil gambar yg cantik…

Dan banyak lagi gambar yg cantik2..

Nak tau apa yg zil dapat dengan hanya RM1500???

1) Zil dapat sticky album 1pcs dengan 100keping gambar 4R (semua edit)

2) Zil dapat story album 8” x 12” dengan 22m/s

3) Zil dapat magazine album 12” x 8” dengan 22 m/s

4) Zil dapat free 1 gambar besar 12” x 18” sebab rekamenkan seseorang (zil tak tahu pun, tp OP zil kata ada seseorang ambil pakej ngan OP zil beritahu yg dia dapat nombor telefon OP zil dari Zil).. tp OP zil jujur dengan zil.. biasanya kalau kita tak tahu, ada OP yg akan diam je.. betul tak…

5) Unlimited snap (terlalu banyak gambar yg cantik2.. ada 300lbih lagi gambar yg cantik2 tp tiada dalam album.. siap nak pi cuci lagi)

6) Tak kisah berapa event pun dan berapa jam.. tak da charge tambahan.. kecuali utk bertandang tambah RM200.

7) Outdoor siap 2 kali zil buat

Nampak tak zil dapat 3album kahwin.. bukan tu je tau.. disebabkan zil syg tengok gambar dalam cd banyak yg cantik2 tapi tiada dalam album.. zil nak cuci ada lebih kurang 300keping lagi.. survey kat kawsan rumah zil, 1 gambar 4R harganya RM0.50.. zil tanya ngan op zil hanya RM0.35. yes.. murahkan.. bukan tu lagi.. zil minta la OP tolong editkan sekali.. zil Tanya berapa upah edit.. OP zil kata.. tak pa.. dia bolehkan.. tengok.. baikkan OP zil..

ada banyak lagi gambar yg cantik2.. ni zil ambil secara rawak je la ya...

Jika berkenan dengan hasil dari OP zil boleh la hubungi OP zil ni.. boleh tengok hasil Dinyraof ni dalam website dia.. memang cantik2...

DINYRAOF'S

Website : http://dinyraof.fotopages.com/

Email : suhaimisabli@gmail.com

No tel : 016-3757466

2 comments:

Adyla berkata...

wau..bestnye..

Diana @ bilakukatacinta berkata...

sgt2 berbaloi lah zill..pics pon cantek..kalau diikutkan..pic rupe gini...mau labih dari rm2000.. (tak temasuk ngan pakej2 lain tuh...)

 
CINTA WAN - ZIL. Design by Pocket