MAK ANDAM

Ahad, 23 Januari 2011

Assalamualaikum w.b.t...

Entry kali ni, Zil nak cerita pula tentang makeup zil masa kahwin nanti... hihihihi.. tak lain tak bukan mestilah Zil ambil mak andam yg sama makeupkan zil masa Zil tunang dulu... Nak tahu tak pakej yg dia beri tu... tengok di bawah ni ya...

Pakej Andaman
1. 2x makeup
2. 6 pasang baju (baju sanding, gown potong kek, mlm berinai dan persalinan)
3. pelamin roman 6 tiang (nak tau pelamin mn satu, leh tengok pelamin dalam entry zil sebelum ni.. ) atau pelamin 3panel (buat kat dewan pun boleh)
4. kerusi (jika nak kerusi mawi kena tambah RM100)
Harga : RM 1,600 sahaja...

Ha, macam mn? murah tak pakej yg di tawarkan tu... amat2la murah.. baju2 pengantin yg disediakan memang cantik2... rambang mata Zil tengok.. lepas tu kalau nak tambah sepasan baju lagi hanya tambah RM50.00 sahaja. dan lagi akak ni akan datang makeup ke rumah kita tau... Ok, jika berminat boleh la contact akak ni.. Zil panggil kak Tia je... Kak Tia ni memang tak da website ya... berminat call dan datang ke rumah dia.. (019-6185078) tp appoinment hari Isnin - Khamis sahaja.. Jumaat - Ahad dia dah bz mengandam... Untuk andam dia akan datang terus ke lokasi kita...
Ni adalah hasil makeup dari Kak Tia...

Ni adalah gambar jiran Zil kahwin amik pakej ngan kak tia...

Dah ramai kawan2 zil amik pakej dengan kak Tia ni.. betul... Zil tak tipu... Kawan2 zil kata, mereka terpikat ngan hasil makeup kak tia masa makeupkan Zil tunang dulu.. dan pakej dia memang murah... makeup masa tunang RM150.00 sahaja termasuk aksesori dan termasuk transport dari Rawang (rumah kak tia) ke Balakong (rumah Zil).. murahkan... (skrg ni memang tak tahu berapa) if kawan2 nak tambah lagi 1kali makeup utk nikah ke hanya RM150.00 sahaja... jangan risau.. hasil memang deboom... ngeh, ngeh, ngeh... Zil promote ni bukan zil dapat2 apa2 pun... Zil cuma nak berkongsi dengan kawan2 yg masih lagi mencari pakej mak andam dengan harga yg berpatutan tapi cantik dan kena dengan budget kawan2... mcm Zil juga, mengharap b2b yg lain dapat berkongsi maklumat seperti ini...
Zil tak da contoh gambar yg jelas.. hanya ni je yg zil dapat dari kawan2 zil... nak tengok lagi, tengoklah gambar masa zil tunang...

Oh ya, dan lagi satu kak Tia ni tiap minggu bz ya... memang setiap minggu ada je orang booking dengan dia... memang ramai yg amik dengan dia.. walaupun dia tak da butik, tp dah ramai yg kenal dengan dia.. ramai yg puji hasil makeup dia cantik dan kemas... kalau nak booking, kena minimum 3 bulan sebelum kahwin, kalau tak memang tak dapat... dulu, bila nak tengok baju, zil pergi rumah dia.. memang dia buat kat rumah.. tp sekarang ni, dia dah sewa rumah khas utk andaman dia.. sebab baju2 dia dah banyak.. rumah dia dulu dah tak muat... Zil lagi la, siap tambah2 baju lagi... larat ke tak nak pakai ek... tapi kak tia tu cerita, ada sorang pengantin ni sampai 10 pasang baju dia pakai.... waaaa.... larat ke?????

Lagi satu, jangan lupa sebut nama zil ngan kak tia tu ya... hihihi...

3 comments:

Irzan Samaden berkata...

Salam..
Saya ada membekalkan kain jubah berbatu untuk dibuat jubah atau baju kurung..

Harga dibawah harga pasaran dan pembelian pada 10 pasang keatas akan mendapat harga yang istimewa..

Sesuai untuk surirumah atau sesiapa yang ingin memulakan bisnes online..

layari
http://www.facebook.com/QistCollections
untuk updated kain2 terbaru dari kami..

hubungi :
Irzan:012-2724949
Naza:012-9752114

email:zanth_nz@yahoo.com
:nzath_babe@yahoo.com.my

Fara Wahida Hamdan berkata...

Salam.. Boleh saya tau lokasi mak andam ni kat mana?

ZiL berkata...

wsalam. sorry lambat balas. sbb dah lama tak buka blogs. mak andam ni kat rawang.

 
CINTA WAN - ZIL. Design by Pocket