Pakej Photography Murah!!! From RM900 sahaja..

Isnin, 18 April 2011

WOW.... MURAHNYE... TERAMAT2 MURAH...

lepas kahwin baru jumpa pakej ni.. tp tak pa.. saja je zil nak share ngan kawan2 dan b2b yg lain.. yg mana masih mencari wedding photography dengn harga yg murah, zil suggest yg ni.. memang murah sngat2... cepat2 booking sebelum mereka naikkan harga... leh lawati blogs mereka.

PHOTOGRAPHER : TSIREH PHOTOGRAPHY


murah kan... apalagi.. cepat2la booking.. jangan terlepas peluang ni.. selagi murah.. nanti dah naik harga menyesal pula.. zil pula yg rasa nak kahwin sekali lagi... waaaa.. memang teramat murah la pakej mereka ni.. gambar pun cantik2.. kawan2 tak kan menyesal amik mereka ni.. zil pernah tengok hasil mereka tangkap.. memang cantik...

9 comments:

~ NANA ~ berkata...

zil...murahnyeeeee!!! tapi i dah book :(

ZiL berkata...

tulah.. memang murah sangat2 kan.. zil pun rasa nak kahwin lagi ni bila tengok pakej tu..

Adyla berkata...

murah nye..betol ke nie..sy nak kawin bulan 10 nie

ZiL berkata...

Betul Adyla.. memang harganya mcm tu.. cepatlah booking.. leh tengok website mereka.. click je kat Tsireh tu.. gambar2 diorang tangkap pun cantik...

dhiera berkata...

sangat murah lah zil..tapi bukn nak kawen tahun nii~

ZiL berkata...

Dhiera.. memang murah.. if dah ada tarikh, cepat2lah booking.. walaupun tahun depan.. nanti terlepas...

Bila Ku Kata Cinta... berkata...

zill..cam murah jek..

trus terpk nk wat post wedding+outdoor..

hehehe

admin berkata...

zil.. i tgk dalam blog u ni byk yg u dpt murah2 kan... u sangat bijak dalam proses menggoogle.. i xpenah pun terjumpe yg murah2 cam u jumpe ni.. huhu.... thanx sgt2 ye..

ZiL berkata...

Tq.. sharing is caring.. zil suka berkongsi yg mana zil dapat dengan harga yg murah...

 
CINTA WAN - ZIL. Design by Pocket