BILA HATI MULA MERAJUK

Jumaat, 7 Oktober 2011

Salam semua,
sbnrnya hari ni hati zil sedang merajuk.. ngeee... merajuk ngan hubby sebab tak jawab call zil smlm.. sbnrnya hubby memang tak salah.. tp mengapa hati ni cepat sangat nak merajuk akhir2 ni.. hubby zil kursus di Genting. dan zil harus faham dgn situasi hubby zil.. mungkin hubby tengah dalam kelas lg ke.. hubby call mlm smlm.. sengaja tak nak jwb.. hehehe.. dlm hati. padan muka.. jahatnya hati zil ni.. tp sbnrnya dlm teringin sangat nak jwb. rindu...

pagi ni.. hubby hantar mesej.. minta maaf sekali lg.. tp zil sengaja tak balas.. tp dlm hati ni.. rindunya kat hubby..

tengah hari.. hubby call.. zil buat suara2 tak da mood.. dgr suara hubby pun mcm sedih je... lepas tu letak.. tp dlm hati... menyesalnya aku.. dah la rindu nak borak ngan hubby...

petang ni terima mesej dr hubby.. membuatkan zil tersenyum dan tergelak..

hubby : Jika anda ingin suami anda jemput dirumah sila balas 'YA' dan jika anda tidak mahu dijemput sila balas 'TIDAK' ke nombor ini. tertakluk pada terma dan syarat

Zil : YA (sebab dlm hati suka hubby yg jemput, zil tak nak naik bas gi genting.. lagi2 sorang2)

lps tu hubby balas

hubby : Msg invalid.. pls try again (zil dah mula gelak lagi.. dan senyum sorang2 kat office)

Zil : Msg error (zil tak da idea nak balas msg hubby.. balas mcm tu je)

hubby : Invalid code... please try again.

Zil : YA

hubby : Sila balas 'MUAH' untuk confirmkan jwpn anda dan sila balas 'UWEK' jika tidak confirm. tertakhluk pada terma dan syarat.

Zil : (send simbol orang bagi cium.. )

hubby : Invalid msg.. pls try again.. (masa tu nak gelak je.. saja je abg ni.. pandai betul pujuk isteri dia.. hehehehe.. lepas tu nak kena cium banyak kali.)

ok.. setakat ni jelah.. dan skrg tak sabar nak tunggu hubby jemput zil nak gi genting...

5 comments:

~ NANA ~ berkata...

hehehe pandai betol hubby u pujuk ek? :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

fitria berkata...

alaa cutenye korang..

Liya Laa berkata...

Ya Allah sweetnye. Semoga kekal selamanya :)

aTy _faRed~ berkata...

comel nyer...!!!! saye pon tersenyum2 bace....:)

Mummy berkata...

dah kawen nih memang byk dugaan...rajuk manja nih perlu untuk asam garam rumahtangga...kiter merajuk sebab ada org willing nak pujuk...semoga kebahagiaan wan dan zil kekal hingga ke akhir hayat

 
CINTA WAN - ZIL. Design by Pocket