OFFICIAL - RECEPTION

Rabu, 21 September 2011

Salam semua,
Dah lama rasanya zil tak update blogs.. kat office banyak kerja.. bila dah hujung tahun mcm ni, mulala office zil bz.. Entry kali ni zil nak tunjuk hasil kerja Arezeo masa wedding zil.. bagi Zil, memang lebih puas hati dari duit yg kita keluarkan.. sbnrnya dah lama zil terima DVD dari Arezeo.. tp tak da masa nak upload dalam blogs. lagi2 zil ni bab2 komputer tak pandai.. zil tak tahu nak convert DVD ke video cam mana. dan lagi2 size yg besar nak kecilkan pun tak tahu.. baru semalam tergerak nak belajar mcm mn nak convert DVD ke video ni.. ni zil dah resize ke low quality.. jika lihat yg asal, memang cantik hasilnya..


video


Ni highlight sanding yg pertama.... zil suka dengar wish dari kawan2 dan ahli keluarga.. kalau tengok DVD yg unedit (full version) memang ramai yg wish.. takkan nak masukkan semua wish dari diorang kan.. so, arezeo pilih secara rawak je. zil pun suka tengok video yg full version.. kadang tu sampai tergelak2 tengok karaoke diorang.. happening sangat2.. mak ayah zil pun suka.

1 comments:

fitria berkata...

ok tq.. akan dipertimbangkan.. hihi

 
CINTA WAN - ZIL. Design by Pocket