Alhamdulillah

Isnin, 21 Mac 2011

Assalamualaikum w.b.t

Dah lama tak update blogs ni.. maklumla zil bz dengan kenduri kahwin belah Zil dan belah suami.. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar dan Zil pun dah selamat menjadi Isteri kepada Mohd Izwanni Shariman hanya dengan sekali lafaz je.. sebak je masa tu.. sampai menangis2 tau.. lagi2 masa baca yg akad serah tu.. sampai tak terkeluar suara.. zil pun tak tahu kenapa sampai mcm tu sekali.. mula2 tu happy je bila nak gi menikah.. lepas tu menangis pula.. dengan sendirinya air mata mengalir.... Zil tak nak cite panjang2 utk entry kali ni..kita layan gambar je la ya.. hmm.. mesti ramai tak sabar nak tengok pelamin buatan family Zil kan.. (hehehe.. perasan...).. gambar yg zil upload ni dari kamera hp kawan zil.. gambar dari OP belum dapat lagi..
ni gambar selepas akad nikah.. tengoklah veil zil tu.. panjang.. veil ni leh buat 2 cara.. masa ni zil buat cara melintang... utk menutup bahagian depan.. nampak sopan gitu...

Ni pula, zil pakai veil cara menegak.. so, veil tu memanjang ke bawah sampai mengheret sampah.. heheheh... masa ni nak gi tangkap gambar outdoor.. nanti zil buat entry pasal bilik tidur.. Zil pun suka sangat bilik tidur zil yg dihias oleh saudara2 zil.. cantik sangat.. Zil suka sangat2...

skrg ni zil nak tunjuk gambar pelamin Zil.. pelamin idaman.. pelamin yg family zil buat ni memang dari luar jangkaan Zil.. betul.. masa tu mcm nak nangis je bila tengok pelamin ni... terkejut sangat pelamin yg family zil buat sendiri.... sampai mcm tu sekali diorang buat pelamin Zil... mcm nak jerit je rasanya bila tengok masa tu.. ok.. kita tengok ya...









sabar ya...
















tada.....






cantik tak pelamin buatan family Zil ni.. ni gambar separuh je..

ni gambar penuh. gambar pada waktu malam.. nampak la lampu2 kat belakang ngan paper lantern tu... diguna juga paper lantern yg zil beli tu.. tak membazir la kan.. nanti zil upload waktu siang pula ya.... ni amik dari kamera hp kawan je.. Zil pun tak sempat nak amik gambar sendiri... memang tak ingat nak amik gambar.. nanti zil buat entry pasal pelamin Zil ni ya... pelamin ni dah ada orang sewa pulak utk minggu ni... kepada kawan2 yg nak sewa tu, boleh la email Zil ya ke email address oneziel26@gmail.com..

8 comments:

~ NANA ~ berkata...

OMG! ur pelamin cantekkkk!!! nak sewa boley? :P

dhiera berkata...

huaa...cantik!!sgt cantik...nak nangis tgk pelamin ni sbb sgt cantik~
kalau sewa berapa?wahh..ni yg buat rase nak kawen cepat2 ni~

tahniah utk zil. semoga jadi isteri yg terbaik untuk suami tercinta~

ZiL berkata...

Nana: TQ2.. boleh kalau nak sewa.. kalau serius nak sewa, email Zil ek.. oneziel26@gmail.com..
Dhiera: TQ2.. if serius nak email zil ya..bila nak kahwin?

dhiera berkata...

zil: owh,,lambat lagi nak kawen. hujung tahun depan kot..tapi memang sangat adore dgn pelamin zil ni~btw, zil orang mane ea?

ZiL berkata...

OO... Zil tinggal di balakong. keturunan org Boyan..hehehe..

Mrs.FaizalRiza berkata...

cantik sungguh...serius!!

Mummy berkata...

tahniah...slamat pengantin baru...
akak dh tgk pic zil dlm kamera adik akak...sweet sgt...

ZiL berkata...

kak. TQ. akak tak datang ke hari tu.. Adik akak siap tolong2 lagi kat rumah zil..

Mrs.FaizalRiza : TQ.. :)

 
CINTA WAN - ZIL. Design by Pocket