DIY Bunga Manggar

Rabu, 17 November 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
Entry kali ni, zil nak cite pasal DIY (Do it yourself) dari bloggers B2B (Bride to be). Minat betul zil tengok blogs2 mereka. Zil betul2 tertarik.. lebih2 lagi ia memberi banyak idea kpd mereka yg nak kahwin tu.... excpecially Zil la...

Suka betul zil tengok blogs ni.. Zil rasa DIY bunga manggar pun idea yg praktikal. cantik dan lain dari yang lain...

2 comments:

Syazlan Jazmi berkata...

tak pa zil nih baru permulaan untuk persiapan kawin pas ni persiapan anak plak.. hahaha.. stand by plak..

ZiL berkata...

hehehe... InsyaAllah.. doa2kan la ya...

 
CINTA WAN - ZIL. Design by Pocket